Pénteki ez+az

Vegyes ajánló a hét apró-cseprő dolgaiból:

Gyerekkorom egyik legkedvesebb könyvélménye volt a Tesz-Vesz Város. Az első kötetet az iskolában kaptam, majd az öcsémmel rendszeresen olvasgattuk a Tesz-Vesz Szótárt is. Bár a mesékből talán már illett volna kinőnöm, ezek a könyvek ma is ott vannak a polcomon. Ezért kezdem most a sort egy vicces változattal, az egyetemisták Tesz-Vesz Városával.


Lívia, a www.urban-eve.hu bloggere egy remek felvilágosító-összegző bejegyzést tett közzé a menstruációról. Ez a téma sokszor még mindig ciki és nehezen tudunk róla természetesen beszélni, de az ilyen megszólalások sokat segítenek a fogalom- és érzészavarok kezelésében.


Emlékeztek még a vicces csomagolóra, aminek a buborékait előszeretettel pukkantottuk ki? Emlékszem, az első munkahelyemen, a komoly irodai emberek között szinte verseny folyt, amikor nagy ritkán ilyet találtunk a postában. Rajongóknak itt van a naptár, amit szigorú rendben pukkantgathatnak...


Izgalmas írás a best-seller író, orvos-pszichoterapteuta Rudiger Dahlke "lélekinfarktussal" kapcsolatos gondolatairól és a kivezető út lehetőségeiről.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések