Pénteki ez+ az

Gazdag a termés a héten, volt miből válogatni!

Évente kétszer a nap tökéletesen New York észak-nyugati tengelyéhez igazodik, és a kelő nap sugarai végigragyogják az utcákat. A jelenséget a helyiek Manhattanhenge-nek nevezik.
A jelenség hátteréről a természettudományi múzeum oldalán is olvashattok:
http://www.amnh.org/our-research/hayden-planetarium/resources/manhattanhenge 
http://joannagoddard.blogspot.hu/2013/07/manhattanhenge.html


Romantikus levendula-legyező álmodozó kisasszonyoknak. A legyező hatásfokáról nincs információm ...
http://hungarianprovence.blogspot.hu/

A múlt hétvégét gyakorlatilag végiglimonádéztam, szerintem alig van ennél jobb (nemcsak) nyaranta. Ha valaki már kicsit unalmasnak tartja a hagyományos változatot, annak ajánlom az ízesített vizeket, amiket gyümölcsökkel, fűszernövényekkel alakíthat kedve szerint.
http://joannagoddard.blogspot.hu/2013/07/three-flavored-waters.html


Praktikus ötletek csomagoláshoz. Hiszen biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki küzd azzal, hogy ne vigye magával a fél szekrényt, ha utazik valahova. Tapasztalatom szerint ha kicsit gondolkodik az ember és jól variálható, passzoló színű és stílusú ruhákat pakol, könnyebben és mégis csinosabban tud öltözködni idegenben is.


Megjelent a PIN Magazin nyári kiadása, ami letölthető, nyomtatható, de leginkább megvalósítható. Hiszen tele van ötletekkel, nézni- és olvasnivalókkal hozzáértő és szerethető bloggerektől.


A Cannes-i Filmfesztivál egyik látványossága volt, hiszen a kora ellenére még mindig gyönyörű és még mindig nem tudja megfejteni a világ, hogy igazából milyen, okos, szép, kicsit gonosz, nárcisztikus stb. A legújabb fotósorozatot nézegetve mindenki alkossa meg a saját véleményét. 


Múlt héten natúr tintahalkarikát találtam az Auchanban remek áron. Kis adag volt, de egy kis vajon párolt fokhagymával, fehérborral és petrezselyemmel remek ebéd lett belőle. Nemcsak ezt, hanem más tengeri finomságokat is ajánlok most a nyári szezonra. Pl. sáfrányos rizottót tenger gyümölcseivel.





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések