Pénteki ez+az

Itt van a szeptember. Nekem erről mindig az iskolakezdés ugrik be, annak is inkább a jó oldala. Hiszen olyan jó volt beszerezni az új füzeteket, írószereket, becsomagolni a könyveket. Miért ne játszhatnánk el ezt felnőtt korunkban is? A papírboltok teli vannak kincsekkel, de lefogadom, hogy minden lakásban jópár olyan dolog van, ami egyénivé tehet egy íróasztalt. Ötletek:


Szerintem ez egy igazán jó ötlet esküvőre, hiszen nem biztos, hogy mindenki odavan a cuki kis párnákért, amikről amúgy is könnyen el lehet veszíteni a gyűrűket. Emma, az oldal egyik bloggere egyébként a teljes esküvőjét - beleértve a ruhát is - a barátaival közösen do-it-yourself ötletekből valósította meg.


Wendy blogját már ajánlottam, aki régóta olvas, talán emlékszik is rá. Most egy igazi lookbookot készíthetett el, ami nem akármilyen karrier egy blogger számára. Amerika nemhiába a lehetőségek hazája!



A közelmúlt egyik nagy könyvélménye volt Julie Oringer Láthatlan híd c. könyve. A holokausztról szól, de valahogy annyira személyesen, annyira közelről, amit eddig még talán sohasem tapasztaltam.
Beszélgetés az írónővel:
  

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések