Mit vegyek fel?

 

 

Ezeken a napokon, amikor a reggeli felkelés igazi erőpróba, nem elég, hogy a nyár és a vakáció elmúlásával, az ősziesedő idő beköszöntével és a rövidülő napok fenyegetésével is meg kell küzdenünk, még a "mit vegyek fel" dilemmát is meg kell oldanunk. Nem járhatunk már egy szál kis semmi rucikban - ha nem akarunk megfagyni -, de még nem jött el a vastag holmik ideje sem. Ahogy nézem az embereket a városban, vannak, akik megrekedtek egyik vagy másik oldalon.
Nem kell ennek így lennie, hiszen nem feltétlenül rossz, hogy nincs 45 fok, élvezhetnénk végre egy kis átmeneti évszakot is - úgyis mindig ezt hiányoljuk. Szerintem a hűvösebb napok szépen átvezetnek az őszbe, és néhanap talán nem tragédia, ha kicsit mélabúsabbak, bújósabbak, álmosabbak vagyunk.
A legjobban bevált megoldás a rétegezés, azaz elő a kiskabátokkal, kardigánokkal, blézerekkel, amik lekerülhetnek, ha délben úgy dönt a nap, hogy mégis kezd magával valamit. A nyári felsők, ruhák még élvezhetők, csak a melegen tartásunkról kell gondoskodnunk. Jó szolgálatot tehetnek a vékonyabb nadrágok, könnyebb cipellők és a sálak, kendők is. Én valahogy így képzelem az aktuális ruhatárat...




 

 







 



 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések