Hétvégi ez + az

Colin Firth-ről már többször ömlengtem itt a blogon, szerintem teljesen indokoltan. Íme egy filmrészlet, ami azt is megmutatja, hogy tangózás közben is lenyűgöző! (Sajnos a filmet nálunk nem mutatták be.)


Ha már film, akkor itt a jó hír, a héten végre bemutatták a Nagy Gatsby c. filmet, ahol most mindenfele játszanak 3D-ben. '20-as évek, fantasztikus kosztümök, Leonardo DiCaprio... ez csak jó lehet!

http://port.hu/a_nagy_gatsby_the_great_gatsby/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=130192&i_city_id=3372&i_county_id=1&i_topic_id=0


Papp Diána, aki nemrég a Szerdán habcsók és Bodza bisztró c. könyvével debütált újságíróból íróvá, most új könyvvel jelentkezett. A Kerek perec a már ismert kerékvágásban halad, azaz mai, romantikus, humoros, remélem ebben is elrejtett az írónő recepteket.

"Molnár Dóri, manóvarró és jógaoktató közel 30 éves, de még mindig felelősség nélküli gyerekéletet él. Ugyan már elköltözött a szüleitől, érzelmileg és anyagilag is erős függésben él tőlük. A késői felnőtté váláshoz a sors a segítségére siet: a vásárban, ahol saját készítésű figuráit árulja, egyszer csak felbukkan a szerelem, egy nála idősebb, jóképű, külföldi férfi személyében. Dóri élete fenekestől felfordul, de a változás sok-sok kérdéssel és megpróbáltatással jár. Hogy a távolsági romantika megmutatja-e a saját útját a fiatal lánynak, vagy az maga a célállomás, az kiderül a Kerek perecből."

Szuper ötlet azoknak, akik szeretik a körömlakkokat és nem riadnak vissza egy kis barkácsolástól sem.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések