Évkezdésre



"Az év végi nagy és érzelmes számvetés helyett végezzünk napi, pontosabban pillanatnyi számvetést. Nem olyan nehéz feladat ez, mindenki el tudja dönteni, hogy aktuálisan mi volt a jó és a rossz. Csak merjünk kíméletlenül őszinték lenni magunkhoz. Ha ez megvan, nem lesz semmi baj."(Csernus Imre)


"Bontsuk le a falainkat! Merjünk hinni, bízni és szeretni! Még ha védtelenek is leszünk általa, de a régi színjátékok már nem folytathatók. Magadat kell átalakítanod, ha sorsodon változtatni akarsz. Ha belül változol, megváltozik a kívül is. Lelked sugárzása messze hat, átvarázsolja a külvilágodat. De magadon kell kezdened! Ha külső harmóniára vágysz, először magadban kell összhangot teremtened. Ha szeretetre vágysz: szeretned kell! Ha társra vágysz, alkalmassá kell válnod a társulásra. Akiben ez a benső mágnes működni kezd, nem akarja a másikat sem elnyomni, sem manipulálni - úgy vonz, hogy mindenkit meghagy a maga szabadságában. Az emberek ezt megérzik. A vonzás ellenállhatatlan ereje a szeretet." (Müller Péter)


"Hogy mit látok a következő évre? Talán az érést. Talán a kibontakozást. Talán a felnőtté válást. Egy biztos, olyan irányban indultam el, ami igazán az enyém, és ennek az élménye már önmagában megérte. Noha sokkal több munkával jár, és sokkal több kitartást követel, mint bármi más, mégsem tudom elképzelni, hogy bármi mást csináljak. A többi pedig folyamatosan épül. Talán az építkezés éve lesz 2012." (vadjutka)



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések