Újév


Először is hadd köszönjem meg nektek, hogy 2013-ban is itt voltatok, olvastatok, ötleteltetek, kíváncsiak voltatok rám vagy segítettetek. Bízom benne, hogy 2014-ben is így lesz. Én mindenesetre itt leszek!
A körülöttem lévő emberek többsége pozitív várakozással néz az új év elé, várnak valamiféle pozitív változást, előrelépést, új energiát. Ezt - bár 2013 sok jót is hozott nekem - én is érzem, a leginkább valamiféle könnyedségre, energikus, kevésbé agyalós és küzdelmes időszakra vágyom. 
Persze az újdonságok mellett a hagyományokat is fontosnak érzem. 
Két stabil dolog van, amit ilyenkor nem hagyok ki:

Az egyik a www.urban-eve oldal éves tervezője: http://www.urban-eve.hu/2013/12/10/nyomtathato-2014-es-inspiracios-naplo-es-tervezo/. Izgalmas átolvasni a múlt évit és még izgalmasabb azt átgondolni, hol is szeretnék tartani egy év múlva. Az a tapasztalatom, hogy olyan, mint egy üzleti terv, ha jól csináljuk, kicsit önbeteljesítő jóslatként működik. 

A másik hagyomány január 1-jén a Bécsi Filharmonikus Zenekar újévi koncertje. Az idei valamiért jobban tetszett, mint az eddigiek, valahogy pozitívabbnak és újítóbbnak tűnt számomra. Külön érdekesség volt a szokásos balettbetét, ahol a táncosok Vivienne Westwood ruháit viselték.




Prosit 2014!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések