Gabi Fresh

Friss, mert nem jellemző, hogy egy duci lány divatblogot vezetne. Persze, hallottunk már ilyenről, de azért ez nem egy tömegesen elterjedt dolog. Annál inkább tömeges jelenség az, hogy a nők - nemcsak a ducik - nem tudják elfogadni a testi adottságaikat vagy a testük változásait. 
Gabi blogja http://www.gabifresh.com/ világhírűvé vált, hiszen a Music Television twitter jockey-jeként egy évig twittelt partikról, MTV-s eseményekről. Mégsem ez áll a középpontjában, hanem az, hogy inspirálni szeretné az embereket. 






Blogja számos túlsúlyos amerikai lánynak segített már, hogy ne gyűlölje a testét. 
Gabi hisz abban, hogy boldog kövér nőket látva mások is elhihetik, hogy lehetnek boldogok. Teszi ezt úgy, hogy nem lázít a soványság ellen, hiszen azt vallja: "Elég ellentmondásos lenne a szépségterror ellen úgy harcolni, ha pusztán annyit tennék, hogy kövérként a soványakat támadnám. Ezzel éppúgy járnék el, mint a szépségipar, amelyik azt mondja, hogy az egyik típusú test szebb, értékesebb, magasabb rendű, mint a másik. Szerintem pont az a lényeg, hogy a női test sokféleségét ünnepeljük. Hogy kimondjuk, a szépség nem ruhaméret kérdése."
A blogot nézve ez abszolút hiteles!






Forrás: Éva Magazin

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések