Pénteki ez+az

Sajnálom, hogy a héten ennyire elmaradtam a bejegyzésekkel, de valahogy nem volt ihletem. De ígérem, feltöltődöm, és megújult lendülettel vágok neki a blogolásnak! Addig is köszönöm, hogy maradtatok, mazsolázgassatok a kis hírekből és élvezzétek a ragyogó napsütést!

Ismerős: rohanás, stressz, idegeskedés, zsúfoltság, kimerültség? És mi erre a megoldás: Lassulj le! Egy kezdeményezés, ami gondolatébresztőnek is jó...


Mindenki ismeri, és aki ismeri szereti is az IKEA-t. Én legalábbis ezt gondoltam, de kiderült, hogy a történetéről nem tudok semmit vagy arról, hogy mit is jelent a négy betű. Egy igazi sikertörténet, pedig nem amerikai.
http://www.penzcentrum.hu/karrier/mit_jelent_az_ikea_szo_bucsuzik_a_ceg_legendas_vezetoje.1036731.html?utm_source=hirstart&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator


Bár már elmúlt egy ideje 20, még mindig gyönyörű, úgyis, ha nem úgy tűnik, mintha a fiatalságot hajszolná. Egyszerűen még mindig "valaki", különösen a mai nemtelen, arctalan modellgeneráció mellett.


Kézműves ötlet sütögetőknek, dekorálóknak, kézműveskedőknek. Egyszerű, de milyen nagyszerű!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések