Pénteki ez+az

Nézzük, milyen érdekességek bukkantak fel a héten?

A kütyüfejlesztés sohasem áll le, egyre újabb találmányok jönnek elő. Most itt van a napelemes konnektor, amivel állítólag már egy mobiltelefont is feltölthetünk. Nekem tetszik...

http://egyeletstilus.hu/bejegyzesek/791/mobil-konnektor


Ónodi Esztert az Aglaja című filmben nyújtott alakításáért a legjobb színésznőnek járó Arany Nimfa-díjra jelölték az 53. Festival de Télévision de Monte-Carlo nemzetközi tévés fesztiválon. A filmet jegyző Deák Krisztina a legjobb rendező kategóriájában indul. Kíváncsi vagyok a vörös szőnyeges eseményre!

https://www.facebook.com/pages/%C3%93nodi-Eszter/459276454165399?fref=ts

Egy fantasztikus interjú a "mesterrel", Vekerdy Tamás pszichológussal, aki szerint a jó szülői stratégia lényege:
"Próbáld élvezni a gyerekedet, ez a legfontosabb. A gyerek iszonyatosan fárasztó, kiszívja a vérünket, lerágja a húsunkat, ezért meg kell tőle szabadulni néha. Régen ez nem volt probléma, óriási családok éltek együtt, és mindig volt kire bízni a gyereket. Manapság egy izolált anya próbál két-három gyereket nevelni, ami pokoli fárasztó. Élni kell néha, hogy utána egy jól szívható-rágható anyát kapjanak vissza. Nem számít, hogy mindig rend legyen, jól álljon a függöny, és minden ki legyen vasalva. Nem kell vasalni, hordjanak a férfiak olyan inget, ami nem gyűrődik. Ha mindennek próbálunk megfelelni, abba beledöglünk, és a gyerekeinkkel is ingerültek leszünk. Próbáljunk felelőtlen szülők lenni, akik élvezik az életet és a gyerekkel való marháskodást, és akkor jó lesz mindenkinek."

http://anyablog.hu/engedjuk-a-gyerekeinket-elni/

Új szerelmem a Pinterest, ahol barangolok, inspirációt gyűjtök, rácsodálkozok, ráfelejtkezek... Hamarosan a blogon is megtalálhatjátok majd az elérését az én egyre gyarapodó kis oldalamnak. De talán az a legjobb, ha ti is elkezdtek böngészni. Aki még nem ismeri, annak íme egy minden lényeges infót összefoglaló írás Líviától.
http://www.urban-eve.hu/2013/06/05/pinterest-gyorstalpalo-kreativ-otletek-tarhaza-ahol-rohan-az-ido/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=pinterest-gyorstalpalo-kreativ-otletek-tarhaza-ahol-rohan-az-ido

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések