2015 elkezdődött

A blog szempontjából kicsit megkésve elkezdődött az új év. A késés oka egyszerű: némi megfázás, fáradtság és talán egy kis ihlethiány. Ez utóbbi többször is előfordult az elmúlt évben, így gondolkodom azon, hogy mit jelent nekem ez a blog, mennyire szívből jön még. Hiszen éppen azért kezdtem el, mert annyira szerettem. Kényszerűségből semmiképpen sem szeretném csinálni, hiszen erre sem külső sem belső szükség nincs. Ezért maradok annál, hogy akkor teszek fel bejegyzést, amikor és amiről az őszintén, belőlem jön. 

Mostanság amúgy is sokat foglalkozom azzal, hogy mit érdemes megtartanom az eddigi évekből, merre szeretnék tovább lépni és milyen célokat szeretnék elérni. Ebben nagy segítségemre vannak/voltak az alábbiak, ezeket szívből ajánlom:

Tervezők:

4 éve töltöm ki Farkas Lívia tervezőjét, ami remekül bevált az eddigiekben. Izgalmas mindig újraolvasni, mennyit változtam 365 nap alatt és mit valósítottam meg abból, ami akkor fontosnak tűnt. Az idei még jobb, még tartalmasabb lett, mint az eddigiek.

http://www.urban-eve.hu/2014/12/09/nyomtathato-2015-os-inspiracios-naplo/

Egész mozgalommá nőtte ki magát az Éviránytű, amelyhez tartozik egy Évrendező füzet - a 2014-es év lezárására és értékelésére + a következő év célkitűzéseire. Ez talán nagyobb hangsúlyt helyez a belsőmotivációra, én idén először foglalkozom vele. A csoport lelkesedése nagy motiváció már önmagában is.

https://www.facebook.com/eviranytu?pnref=lhc
http://www.yearcompass.com/hu/  

A napokban olvastam Hozleiter Fanni, azaz Mosolyka könyvét, ami egy igazi motivációs eszköznek bizonyult. Korábban eléggé idegenkedtem ettől a világtól és nem értettem, mitől lett ő ilyen ismert. De a könyv egyszer csak megszólított, majd beszippantott. Ajánlom mindenkinek, akinek gondja van azzal, hogy lehet célokat kitűzni és álmokat megvalósítani. Mert Fanni ezt teszi nap mint nap - nem amatőr szinten.

https://www.facebook.com/mosolykaaa?fref=ts
http://mosolyka.blog.hu/

Az évértékelés rávilágított arra is, hogy mennyi jó dolog történt és történik velem nap mint nap, szerető, jó emberek állnak mellettem - folyamatosan vagy ha a szükség úgy hozza és ezért nagyon hálás vagyok! 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések